Biztosan emlékeztek rá, amikor tündéri kutyusok árasztották el a padthai Facebook és Instagram oldalát – most elmeséljük, miért!

Mindig is óriási szívfájdalmunk volt, hogy nyitott konyhánk és az egészségügyi szabályozás miatt négylábú kedvenceitekkel csak a teraszon vagy elviteles formában élvezhettétek kedvenc padthai-otokat.

Szerettünk volna a sok szeretetből visszaadni nektek és a kutyusoknak, ehhez pedig megtaláltuk a tökéletes partnert: a Fogadjörökbe Alapítványt. Áldozatos munkájuknak köszönhetően több száz kutya tapasztalhatja meg, hogy milyen is az igazi szeretet és család. Igazán megtisztelő velük dolgozni, és testközelből figyelni, hogy milyen odaadással foglalkoznak a tündéri kiskutyákkal, időt és energiát nem sajnálva!

Az alapítvánnyal közösen négy kiskutyát vettünk gondozásba novemberben, és hatalmas boldogságot jelentett, hogy az ünnepeket már mindannyian szerető családban tölthették! De itt még nem álltunk meg: különleges, limitált kiadású padthai wokbar nyakörv és póráz szettet készíttettünk, ami nemcsak ellenállhatatlanná varázsolja a kis kedvenceket, de annak teljes összegével a Fogadjörökbe Alapítványt támogatjátok!

És most jöjjön a lényeg: a szettek továbbra is elérhetők, így nemcsak az ünnepek környékén tehettek jót, hanem egész évben hozzájárulhattok ahhoz a munkához, amivel több száz kutyus élete változhat meg!

A nyakörvek és pórázok elérhetők a Mammut wokbarban személyesen, illetve a Wolt applikáción keresztül házhoz is tudjátok őket rendelni, szállítási területen belül!

Rendelek! »

 


Rendelek! »

ez is érdekelhet