Július 5-től közel két hónapon keresztül lehet pályázni a Padthai és az activé FiberShake közös ösztöndíjára. Úgy véljük, hogy a jó dolgok ott születnek, ahol az álmok akarattal és elköteleződéssel párosulnak. Így Magyarország területéről kortól és nemtől függetlenül bárki jelentkezhet a két millió forint összértékű ösztöndíjra, aki úgy érzi, már csak egy kis támogatásra van szüksége álma megvalósításához.

 

Vadász Fanni és Kanóczky Máté

 

2023 nyarán egy különleges ösztöndíj programot indítottunk az activé FiberShake csapatával. Mindenkiben ott lapul egy örök fiatal, aki a megfelelő támogatással képes kitörni a komfortzónájából és megvalósítani rég dédelgetett álmát, vagy éppen megtenni az első lépéseket egy izgalmas és kihívásokkal teli új úton. Legyen szó egy továbbképzésről, az álom megvalósításához szükséges használati eszközről, egy oktatási programról, egy elérhetetlennek tűnő sport-felszerelésről vagy épp hangszerről, most minden álom egy karnyújtásnyira van.

 

„Hiszünk abban, hogy az álmok megvalósíthatóak, és hiszünk a támogatás erejében. Ezért létrehoztunk egy ösztöndíj programot, amely lehetőséget nyújt arra, hogy a fiatalok vagy épp az idősebb korosztály tagjai elérjék az álmaikat, fejlődjenek a választott területükön. Az ösztöndíj segítségével támogatjuk és inspiráljuk az embereket, hogy kiteljesítsék tehetségüket és elkötelezetten dolgozzanak az álmaikért” – mondta Kanóczky Máté, a Padthai Wokbar ügyvezető tulajdonosa. – „Nagy öröm, hogy ezt az ösztöndíjat az activé FiberShake-kel közös együttműködésben hívjuk életre. Az activé FiberShake egy fantasztikus magyar fejlesztésű rost shake, amelynek sikertörténete tökéletesen illeszkedik az ösztöndíj célkitűzéséhez. Ez az activé FiberShake és a Padthai Wokbar közötti együttműködés szorosabbá teszi a kapcsolatunkat, és lehetővé teszi számunkra, hogy további értékeket és élményeket nyújtsunk a vendégeink számára. Hiszünk abban, hogy a minőségi étkezés és az egészséges életmód kiegészítik egymást, és ebben az együttműködésben mindkét márka hozzájárulhat a közös céljaink eléréséhez” – tette hozzá.

Kanóczky Máté

 

„Sokunk életében van olyan, hogy egy meg nem valósult álmot dédelgetünk akár éveken, évtizedeken át. Volt idő, amikor az activé FiberShake-re is azt hittük, hogy sosem valósul meg, és csak az álmainkban, vágyainkban él tovább. A mi álmunk kemény munkával valósággá vált, ami a mai napig néha felfoghatatlan számunkra. Boldogsággal tölt el, hogy most mi adhatunk egy álom megvalósulásához támogatást, méghozzá egy olyan márkával karöltve, mint a Padthai, amit a kezdetek óta szeretünk. Az értékeink mellett a motivációnk is hasonló, hisszük, hogy egy gyors étkezés is lehet minőségi” – árulta el Vadász Fanni, activé FiberShake társalapító, kreatív igazgatója.

Vadász Fanni

 

Július 5-től augusztus 31-én 23:00-ig várjuk a pályázatokat az active.padthaiwokbar.com oldalon. A pályázóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy egy motivációs levél mellett bemutassák az álmukat, és meggyőzzenek minket az elszántságukról, kitartásukról, kreativitásukról. A beérkezett pályaművek kiértékelése után szeptemberben derül ki, ki az az egy szerencsés, aki a kétmillió forintos ösztöndíjat elnyerte. A legkülönlegesebb álom megvalósulását is figyelemmel kísérjük és beszámolunk majd róla, hogy ezzel is inspiráljuk és motiváljuk az embereket.

A pályázati feltételek részletes leírása: active.padthaiwokbar.com

 

ez is érdekelhet