Így indult el a padthai wokbar story, ami azóta sem változott. Egészen idáig!

A nyitás óta először felfrissítjük étlapunkat, ráadásul mindhárom területen: egy új alappal, új feltéttel és új szósszal is érkeztünk, amik egy izgalmas összeállítássá állnak össze! De először vegyük őket sorra:

  1. Udon tészta: a japán konyha egyik legnagyobb kedvence és megkerülhetetlen sarokköve. Hagyományosan búzalisztből, sóból és vízből készül, és mind hideg, mind meleg ételek alapjául is szolgál. Az egyik legfinomabb tésztaféle: kimondottan feszes textúrájú, vastagsága pedig extra karaktert ad az ételeknek!
  2. Shiitake gomba: a shiitake gomba őshazája a Távol-Kelet, egyes források szerint a legrégebbi termesztett gombafaj. Japánban és Kínában már közel 2000 éve termesztik, mára azonban az egész világon elterjedt, ami nemcsak isteni ízének, de ismert gyógyhatásainak is köszönhető. Egy igazán egészséges összeállítás kihagyhatatlan eleme!
  3. Malay coconut curry szósz: egy igazi újdonság a padthai wokbar étlapján, ami új összeállításunk szíve-lelke, de a nagy kedvenceknek is adhat egy izgalmas lökést! Enyhén csípős szósz, a kókuszos ízvilág egyértelmű dominanciájával!

Új összetevőinkből pedig egy merőben új összeállítást is született, amiben az újdonságokat klasszikus elemekkel ötvöztük: köszöntsétek a Malay Coconut Curry-t!

Izgalmas udon tészta alappal, csirkével, zöldségmix-szel, shiitake gombával és természetesen malay coconut curry szósszal. Wokbarjainkban pedig csak arra vár, hogy megkóstoljátok!

ez is érdekelhet