Az utóbbi évek alatt rengeteg üzenetet, kommentet és kérdést kaptunk azzal kapcsolatban, hogy mikor tudjátok végre házhoz rendelni kedvenc thai ételeteket. Amellett, hogy nagyon szerettünk volna eleget tenni a kívánságotoknak, nagyon fontos volt számunkra, hogy ne veszítsünk a minőségből, de ehhez sokáig nem találtuk a megfelelő megoldást. Az idei évvel azonban ez megváltozott!

A már több, mint 35 országban jelen lévő nemzetközi Wolt applikációval olyan házhozszállítási módszert ismerhettünk meg, amely a lehető legjobban biztosítja a helyszínen megszeretett padthai élményt: frissen, forrón teszi szebbé a napod.


Így tehát mostantól otthonodba, vagy irodába is megrendelheted kedvenc ételeidet! Legyen szó egy csípős rizstésztáról, egy könnyed zöldséges összeállításról, vagy éppen vegetariánus, vegán, gluténmentes kombinációkról, itt is mindent megtalálsz.

Ne feledd: egyelőre csak Budán, tesztüzemben működünk, de hamarosan bevesszük az egész várost, addig pedig várjuk a tapasztalataitokat és visszajelzéseiteket!

ÍGY HASZNÁLHATOD A WOLTOT

Az alkalmazás letöltése és tartózkodási helyed megadása után könnyen megtalálod a hozzád legközelebbi padthai wokbart. Ezután kiválaszthatsz előre összeállított ételeket, de a szokásos moduláris módon is összeválogathatod egyesével az imádott hozzávalóidat.

A rendelés elküldése után már láthatod is, hogy éppen az hol tart: wok séfjeink elkészítik, majd átadják a futárnak, akit ezután élőben követhetsz az alkalmazás térképén.

Töltsd le az alkalmazást és próbáld ki kedvenc padthai wokbar ételeidet a kanapéd kényelméből!

ez is érdekelhet