Összeszedtünk nektek pár helyszínt, ahol nem elég, hogy sétálhatsz egy nagyot a bíborszínű falevelek között, de még padthai wokbar is van a közelben, hogy a túra során elvesztegetett energiákat gyorsan pótolni tudd.

Hármashatár hegy

A Budai-hegység legrégebbi turistaútjai találhatóak itt, emellett pedig panorámában sem kell szűkölködünk, ugyanis szinte egész Budát belátni innen.

A Szépvölgyi úton haladva nagyjából fél órás túra alatt fel lehet érni a Látó-hegyre, megkerülve a hegy jellegzetes tömbjét pedig az egyik legszebb mellékcsúcsra, az Újlaki-hegyre.

A fenyvesekkel teli táj és a panoráma igazi feltöltődés, főleg, hogyha a kirándulást egy rizstésztás, rákos, fafülgombás padthai összeállítással zárod a Bécsi úti padthai wokbarban.

Normafa

Örök klasszikus közel a városhoz, mégis távol a zajtól.
Van egy tippünk, hogy kikerüld a tömeget: a Normafa táblától észak felé indulva, a kékkörút jelzést követve egy közel 2 órás túrára van lehetőség, ami a viszonylag kicsi szintkülönbség miatt könnyen teljesíthető.
Ezután már csak kedvenc zöldség alapos, csirkés vitaminbomba padthai összeállításod hiányzik a tökéletes naphoz – 15 perc alatt már a padthai Mammutban is vagy!

Gellért-hegy

Van olyan hétvége, amikor nincs lehetőséged kimozdulni a városból, de a Gellér-hegynek hála ilyenkor is tehetsz egy nagyobb sétát a természetben.
Ide ráadásul gond nélkül magaddal viheted kedvenc tojásos tésztás, marhahúsos, csípős padthai összeállításunkat az Egyetem téri étteremből, és elfogyaszthatjuk valamelyik kilátóteraszon.

Városliget

Szabadra, sétára, élményekre vágysz? Ki sem kell mozdulnod a városból.
A Városligetben ugyanis nem csak hatalmasat lehet sétálni, de a Vajdahunyad várnak köszönhetően egy napra turista lehetsz a saját városodban, aminél valljuk be, nincs jobb érzés!
És ki ne éhezne meg egy ilyen mozgalmas nap után? Csak ülj le a legközelebbi padra, és rendeld meg kedvenc padthai összeállításod a Woltról!

ez is érdekelhet