A padthai wokbar mostantól nemcsak az ázsiai ízek kedvelőinek, hanem a granola rajongóknak is kedvez! Legyen szó reggeliről, egészséges nasiról vagy energiapótlásról, két kivételes ízvilágú granola barunk garantáltan feldobja a napodat.

Tonka-Lemon – Egy frissítő, citrusos ízélmény, amit a tonkabab különleges aromája tesz igazán izgalmassá. Tökéletes választás, ha frissességre és energiára vágysz a nap bármely szakaszában.

Chili-Cocoa – Merész, fűszeres és csábító. A csokoládé mély, édes ízét a csilipaprika pikáns ereje egészíti ki.

 

Miért válaszd a padthai wokbar granolabarjait?

Magas rost tartalom

A zabpehely és magvak gazdag rosttartalmuk révén segítik az emésztést, és hosszú időre biztosítják a teltségérzetet.

Természetes energiabomba

A lassan felszívódó szénhidrátok hosszan tartó, egyenletes energiával látják el a szervezetet, így egész nap aktív maradhatsz.

Antioxidánsokkal teli

A Tonka-Lemon citromos frissessége és a tonkabab antioxidánsai, illetve a Chili-Cocoa kakaó flavonoidjai hatékonyan segítenek a szabadgyökök elleni védekezésben.

Egészséges zsírok forrása

A mandula és napraforgómag bővelkedik telítetlen zsírsavakban, amelyek támogatják a szív- és érrendszer egészségét, valamint hozzájárulnak a megfelelő koleszterinszint fenntartásához.

Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag

A granolaszeletek vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrásai, mint például a magnézium, vas, E-vitamin és B-vitaminok, melyek fontosak a szervezet megfelelő működéséhez.

Minőségi alapanyagok

Ahogy a padthai wokbar mindig a legjobb minőségű alapanyagokat használja az ételeihez, úgy a granolabarok esetében is gondosan válogattuk össze az összetevőket.

 

Hogyan illeszd be a granolákat a mindennapjaidba?

A padthai granolabar ideális választás egy rohanós reggelen, munkaközben vagy épp edzés után. Tarthatod akár a táskádban is, hogy mindig kéznél legyen, amikor szükséged van egy egészséges és finom falatra.

Az új granolaszeletek már elérhetőek a padthai wokbarjaiban. Próbáld ki őket, és emeld új szintre a nassolást!

ez is érdekelhet