Barion Pixel

Üzlet

VII. PADTALK – Vitáris Ivánnal és Simon Bálinttal

A 7. PADTALK esemény 2023.11.23-án 19:00-kor a padthai Corvinban. A sikeres vásárlást igazoló email bemutatásával jogosultak a belépésre, az 2000 Ft értékű lefogyasztható kupon az előadás előtt a helyszínen kerül átadásra. Az esemény során éttermünkben álló és mozgóképi tartalom készül.
2.000 Ft

Elfogyott

A 2023-as #FOREVERYOUNG koncepciót felölelő PADTALK sorozatunk a fiatalság, életünk különböző szakaszai, és az azokkal járó kihívások körül forog, kiváló beszélgetőpartnerekkel.

November 23-án az Ivan & The Parazol magyar alternatív rock banda énekese, Vitáris Iván, és az együttes dobosa, Simon Bálint, osztják meg velünk a fiatalság témakörét körüllengő gondolataikat. Iván és ‘Simi’ nem csak zenészek, hanem életművészek is, akiknek a zene és az élet filozófiája összefonódik. Nekik vajon ebben rejlik az örök fiatalság kulcsa.
A beszélgetés moderátora, Fábián Sára, az Amigos a Gyerekekért Alapítvány megálmodója. Ő is egy olyan személy, aki szenvedélyesen hisz a fiatalság erejében és a gyermekekért végzett munka fontosságában.
Közelgő előadásunkkal célunk, hogy előcsalogassuk a mindenkiben megbúvó gyermeket, nevessünk együtt, és lélekben maradjunk fiatalok. Mi hiszünk benne, hogy mindannyiunkban ott lapul az örök gyermek, és ez az, ami éltet és inspirál. Csatlakozzatok hozzánk és kerüljünk közösen egy lépéssel közelebb a fiatalság titkához, fejtsük meg hogyan lehetünk önmagunk és maradhatunk gyermekek a szívünkben?

November 23-án tartsatok velünk a padthai Corvinban és ne feledjétek, a jegyek korlátozott számban kaphatóak, ne tétovázzatok! Az esemény során éttermünkben álló és mozgóképi tartalom készül.

A jegyár lefogyasztható lesz az este folyamán, kizárólag az előadás után a padthai Corvinban.
A sikeres vásárlást igazoló email bemutatásával jogosultak a belépésre, az 2000 Ft értékű lefogyasztható kupon az előadás előtt a helyszínen kerül átadásra.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Fiók létrehozása?

Kosár

Jelenleg üres a bevásárlókosár.