Barion Pixel

Üzlet

VI. PADTALK Márkóval és Barnával

A 6. PADTALK esemény 2023.05.26-án 19:00-kor a padthai Corvinban. A sikeres vásárlást igazoló email bemutatásával jogosultak a belépésre, az 2000 Ft értékű lefogyasztható kupon az előadás előtt a helyszínen kerül átadásra. Az esemény során éttermünkben álló és mozgóképi tartalom készül.
2.000 Ft

Elfogyott

Folytatva a már bemutatott 2023-as #FOREVERYOUNG koncepciót, tovább utazunk a fiatalság-  felnőtté válás- és ezzel járó szépségek és kihívások vonalán. Ezúttal is izgalmas és sokak által kedvelt arcok kalauzolnak Titeket tovább ezen az úton: a Síkideg fiúk, Linczényi Márkó és Turai Barna!
Barna lassan a 30-as éveibe lép, Márkó közelít a 40-hez, azonban közönségük nagy részét a 20-as éveikben lévők teszik, ez a három halmaz első látásra különbözőnek tűnhet, mégis érdekesen adnak ki közösen egy metszetet. Hogyan birkózzunk meg az újabb és újabb életszakaszok kihívásaival? Mi az idegeskedés lélektana, mikor hasznos, mikor nem? Mindez persze a fiúktól megszokott humorral fűszerezve egy szórakoztató, mégis sokat jelentő beszélgetésnek ígérkezik!
A beszélgetés moderátoraként a színpadon még találkozhattok Fábián Sárával, az Amigos a gyermekekért Alapítvány megálmodójával.
Május 26-án tartsatok velünk a padthai Corvinban és ne feledjétek, a jegyek korlátozott számban kaphatóak, ne tétovázzatok!
A jegyár lefogyasztható lesz az este folyamán, kizárólag az előadás után a padthai Corvinban.

A sikeres vásárlást igazoló email bemutatásával jogosultak a belépésre, az 2000 Ft értékű lefogyasztható kupon az előadás előtt a helyszínen kerül átadásra.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Fiók létrehozása?

Kosár

Jelenleg üres a bevásárlókosár.