Üzlet

IV. PADTALK Pál Ferivel – belépő

A negyedik PADTALK esemény 2022.11.04-én 19:00-kor a padthai Corvinban. Az előadás témája: Belső béke viharos időkben - mit tehetek a külső-belső nehézségeimmel? A sikeres vásárlást igazoló email bemutatásával jogosultak a belépésre, az 1000 Ft értékű lefogyasztható kupon az előadás előtt a helyszínen kerül átadásra.
1.000 Ft

Elfogyott

Pál Feri nagy múltra tekint vissza, olyan témákban tartott már számos előadást, mint a mentálhigiéné, pszichológia vagy teológia. A téma, amiről ezen az estén beszélni fog: Belső béke viharos időkben – mit tehetek a külső belső nehézségeimmel?

Mit érdemes megértenünk az elmúlt 2 évből? A félelem és szorongás hatása és kezelése, a biztonság és biztonságérzet kimunkálásának lehetőségei, önstabilizáló technikák és módok. A katasztrófapszichológia fölismerései; társadalmi – csoportos – intézményi válaszok. Sokktól az újrakezdésig Mi az ami valódi segítség az “áldozatnak”? A veszteség és gyász fázisai: tagadás, harag, alkudozás, depresszió, elfogadás. Eredményes döntéshozatal az életünket fenyegető helyzetekben. Trauma és poszttraumás növekedés lehetőségei.

A jegyár lefogyasztható lesz az este folyamán, kizárólag az előadás után a padthai Corvinban.

A sikeres vásárlást igazoló email bemutatásával jogosultak a belépésre, az 1000 Ft értékű lefogyasztható kupon az előadás előtt a helyszínen kerül átadásra.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Fiók létrehozása?

Kosár

Jelenleg üres a bevásárlókosár.