Üzlet

III. PADTALK Almási Kittivel – Belépő

A harmadik PADTALK esemény 2022.10.06-án 19:00-kor a padthai Corvinban. Az előadás témája: Elvárások szorításában! Megfelelés vagy önazonosság?  A sikeres vásárlást igazoló email bemutatásával jogosultak a belépésre, az 1000 Ft értékű lefogyasztható kupon az előadás előtt a helyszínen kerül átadásra. Az esemény során éttermünkben álló és mozgóképi tartalom készül.
1.000 Ft

Elfogyott

Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus. Praxisa mellett íróként és előadóként is keresi a lehetőséget, hogy minél több emberhez eljusson. Számos rádióműsor, magazin és tévécsatorna rendszeres szakértőjeként próbál bepillantást nyújtani a pszichológiai kérdések egy-egy területébe.

 “Célom, hogy minél több embert segítsek abban, hogy a kudarcait inkább tanulásként élje meg, többet lásson és fogadjon el önmagából, és legyen pozitívabb az önbecsülése.”

A téma, amiről ezen az estén beszélni fog: Elvárások szorításában! Megfelelés vagy önazonosság?

Feltetted már magadnak a kérdést: ki lennél Te, ha nem mindig mások elvárásai szerint élnél? Ha nem sóvárognál annyira a külső visszaigazolásra, hanem felfedezhetnéd és így az lehetnél, aki valójában vagy? Ha nem áldoznád fel a megfelelés oltárán az önazonosságodat? Van-e még olyan pillanat, amikor tudod, érzed, ki vagy Te? Vedd számba, hogy kiknek az elvárásait tekinted önmagadra nézve szinte kötelezőnek, és miért is akarsz ennyire megfelelni nekik. A Téged mozgató elvárások közül melyekre mondasz tudatosan is szívből igent, melyek esetében tartod még vállalhatónak a kompromisszumot, és mi az, amin inkább változtatnál? Miben szeretnéd akár mások kívánsága ellenében is a saját utadat követni, és hogyan szedheted össze ehhez a szükséges bátorságot, erőt és kitartást?

A jegyár lefogyasztható lesz az este folyamán, kizárólag az előadás után a padthai Corvinban.

A sikeres vásárlást igazoló email bemutatásával jogosultak a belépésre, az 1000 Ft értékű lefogyasztható kupon az előadás előtt a helyszínen kerül átadásra. 

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Fiók létrehozása?

Kosár

Jelenleg üres a bevásárlókosár.