Üzlet

II. PADTALK Ott Annával – belépő

A második PADTALK esemény 2022.05.05-én 19:00-kor a padthai Corvinban. Az előadás témája: Utam, az olvasás – avagy miért #olvass? A sikeres vásárlást igazoló email bemutatásával jogosultak a belépésre, az 1000 Ft értékű lefogyasztható kupon az előadás előtt a helyszínen kerül átadásra.
1.000 Ft

Elfogyott

Beszélgetés Ott Annával, Moderátor: Wertán Sára
Ott Anna nevét sokan az #olvass mozgalommal azonosítják, Instagram oldalán évek óta könyveket ajánl követőinek és irodalmi programokat szervez annak érdekében, hogy az irodalom minél szélesebb körhöz elérjen. Wertán Sára (@aboutahoma, @beszelgessjol) sem ismeretlen a közönség számára, de hogy őket kettőjüket hogyan köti össze az irodalom és a könyvek világa, az május 5-én kiderül. A téma, amiről ezen az estén beszélgetni fognak: Utam, az olvasás – avagy miért #olvass?

Vajon hogyan lehet az önmegvalósítás eszköze az olvasás? Hogyan lehet egy ennyire magányos tevékenységgel tömegekhez eljutni és tömegekre hatni? Lehet karrier abból, hogy valaki otthon ül és egyedül olvas? Egyáltalán van helye a social mediaban a könyveknek? Minden elolvasott könyv formál rajtunk, de mégis hogyan? Tényleg jobb emberek leszünk a könyvek által?
Egy biztos, mindketten hisznek a beszélgetés erejében és ezt most a nagyközönség előtt is megmutatják.

A jegyár lefogyasztható lesz az este folyamán, kizárólag az előadás után a padthai Corvinban.

A sikeres vásárlást igazoló email bemutatásával jogosultak a belépésre, az 1000 Ft értékű lefogyasztható kupon az előadás előtt a helyszínen kerül átadásra.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Fiók létrehozása?

Kosár

Jelenleg üres a bevásárlókosár.