Üzlet

I. PADTALK Pál Ferivel – belépő

Az első PADTALK esemény 2022.03.04-én 19:00-kor a padthai Corvinban. Az előadás témája: ÉN, MI, MINDENKI - az önmegvalósítás lehetőségei. A sikeres vásárlást igazoló email bemutatásával jogosultak a belépésre, az 1000 Ft értékű lefogyasztható kupon az előadás előtt a helyszínen kerül átadásra.
1.000 Ft

Elfogyott

Pál Feri nagy múltra tekint vissza, olyan témákban tartott már számos előadást, mint a mentálhigiéné, pszichológia vagy teológia. A téma, amiről ezen az estén beszélni fog: ÉN-MI-MINDENKI – az önmegvalósítás lehetőségei.

Az önmegvalósítás három dimenziója: én; az egyediségünk, mi; kapcsolataink és a társas önazonosságunk, mindenki; egyetemes emberi vonásaink, emberségünk. Az önmegvalósítás és az én megvalósítás különbözőségei. Az önmegvalósítás három módja: önkifejezés és önérvényesítés, az önátadás és önfeledtség, és az önfelülmúlás. Hogyan tudom úgy érvényesíteni magam, hogy az építse és ne rombolja a kapcsolataimat? Az önátadás és a flow. Az elmélyült munkavégzés, mint örömforrás. A önfelülmúlás, mint a növekedés és a rendkívül nehéz helyzetek megoldásának kulcsa.

A jegyár lefogyasztható lesz az este folyamán, kizárólag az előadás után a padthai Corvinban.

A sikeres vásárlást igazoló email bemutatásával jogosultak a belépésre, az 1000 Ft értékű lefogyasztható kupon az előadás előtt a helyszínen kerül átadásra.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Fiók létrehozása?

Kosár

Jelenleg üres a bevásárlókosár.